Karhunkatseluviikonloppu

PÄIVÄ 1

Lento/juna Kajaaniin. Kuljetus lentokentältä/rautatieasemalta majoitukseesi, jossa sisäänkirjautuminen. Ilta vapaata aikaa tutustua kohteeseen.

PÄIVÄ 2

Aamupäivä omaa aikaa, koska karhunkatselu tapahtuu aina vasta illan hämärtyessä. Unohtumaton ilta ja varmasti paras mahdollisuus elämäsi kuvaan onnistuu turvallisesti kojun sisältä. Karhut ovat Euroopan suurin petoeläin ja uroskarhu voikin painaa jopa 300 kg.

Kuljetus Vuokatista Viiksimoon kahdelta iltapäivällä. Viiksimossa on kuvattu suurpetoja jo yli 30 vuoden ajan ja siellä on mahdollista nähdä sekä kuvata karhun lisäksi ahmoja ja susia. Siirtyminen kuvauskojuun, jossa voi turvallisesti odottaa karhujen ilmestymistä. Jokaiselle on oma istuin kamera-aukolla ja kojussa on kuivakäymälä. Piknik-eväät sisältyvät pakettiin, mutta toki omiakin eväitä voi ottaa mukaan. Puoli kymmeneltä taianomaisen illan jälkeen siirtyminen takaisin bussiin ja kuljetus Vuokattiin.

PÄIVÄ 3

Kuljetus Kajaanin lentokentälle/rautatieasemalle ja matka kotiin alkaa.

 

Karhunkatseluviikonloppu

Hotelli Vuokatti & Suites

  Aikuinen  

Lapset 4-12v

18 Huhtikuuta - 11 Kesäkuuta, 11t Syyskuuta - 20 Syyskuuta

285 €

238 €

12 Kesäkuuta - 10 Syyskuuta

310 €

238 €

Hinnat alk. 285 € / aikuinen / 2 yötä, 238 € / lapsi 2-12 v. / 2 yötä

Hinnat sis. majoituksen buffet-aamiaisella, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), saunan ja kuntosalin vapaan käytön, 1 safari kuten ohjelmassa (1 x karhunkatselu), kuljetus safarille.

vs h78

< Takaisin ohjelmapaketteihin