Image

Ympärivuoden

Honkalinna-maisemasauna

Honkalinnan pehmeissä löylyissä rentoutuu päivän päätteeksi. Erityistä arkkitehtuuria edustava hirsisauna tarjoaa upean näköalan järvelle yläkerran löylytiloista. Maisemasaunan lämmitysaikataulu vaihtelee sesongeittain.

Honkalinnan edessä on myös ulkouima-allas, johon voi pulahtaa virkistäytymään sekä kesäisin että talvisin. Allasta ei ole lämmitetty, joten talvella tiedossa on avantouintia - mikä olisikaan avantoa parempi suomalainen talvikokemus!

Hotellin iltasauna

Hotellin alakerran miellyttävää puulla sisustettua saunaa lämmitetään silloin kun Honkalinna maisemasauna ei ole päällä. Tilavissa pesutiloissa on myös sadevesisuihkut!

Hierontapalvelut

Uusinta palvelua Hotelli Vuokatissa tuottaa hieroja Heidi Haataja, joka hieroo jumit vartalostasi. Heidin ajat ovat varattavissa syyslomista alkaen ja ajanvaraus hoituu mutkattomasti varausjärjestelmämme kautta.

Kuntosali

Uusitulta kuntosaliltamme löydät Cypex- ja Matrix-laitteita , joiden avulla saat tehtyä hyvän treenin myös lomasi aikana. Kuntosalin käyttö sisältyy aina majoitushintaan.

Kävelysauvat

Sauvojen kanssa tehty kävelylenkki vahvistaa myös yläkroppaa. Meiltä saat lainattua kävelysauvoja, joiden avulla teet treenistäsi molipuolisemman.

Jäätionlammen laavu

Majoituskohdettamme lähellä sijaitseva Sotkamon kunnan ylläpitämällä laavulla voi käydä retkeilemässä ja tulistelemassa.

Kesäaktiviteetit

Image

Polkupyörät

Kesällä pääsette tutkimaan ympäristöä pyörällä, jonka voit lainata vastaanotosta. Pyörien laina-aika on 3 tuntia kerrallaan ja tarjoamme tällä hetkellä pyöriä aikuisten koossa.

Image

Minigolf

Hotelli Vuokatissa voit haastaa majoituskaverisi minigolfissa. 18-väyläinen minigolf on maksuton hotellissa ja huoneistoissa majoittuville, mutta toivotamme tervetulleiksi myös muut pelaajat.

Aikuinen 12€ / kierros

Lapsi 4-12v. 8€ 

Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) 32€

Minigolfrata käytössä hotellin aukioloaikojen mukaisesti, tervetuloa pelaamaan!

Uiminen

Honkalinnan edessä on myös virkistävä ulkoallas ja talvisin altaassa pidetään avantoa auki. Uimassa ja avannossa voi käydä myös asukasvuorojen ulkopuolella.

Kesäaikana järvessä uiminen on myös mahdollista ja rantatuoleilla sekä riippumatoissa voi vapaasti viettää aikaa.

Monitoimikenttä

Kesäaikana monitoimikenttä mukautuu moneen tarpeeseen ja kentällä on mahdollista pelata monia pallopelejä:

  • Tennis
  • Koripallo
  • Sähly
Image

Talviaktiviteetit

Avanto

Mikä olisikaan suomalaisempi kokemus kuin pulahdus hyiseen avantoon? Hotelli Vuokatin ulkouima-altaassa pidetään auki avantoa koko talven. Talviuinti parantaa verenkiertoa, lievittää stressiä ja virkistää mieltä sekä kehoa. Muista pitää pää pinnan yläpuolella ja varaudu vartomaan hetki, sillä esimerkiksi talvilomilla avanto on huippusuosittu!

Pulkat

Tarjoamme myös pulkat talvileikkeihin. Yksi vahva suositus hurjalle pulkkamäelle on Vuokatin tekniikkarinteen pulkkamäki. Vauhdikkaat mäkilaskut on taattu! Läheltä löytyy myös loivempia mäkiä, joita voi käydä kokeilemassa

Laduille hiihtämään

Hotelli Vuokatin piha-alueelta pääset suoraan liittymään Vuokatin kehuttuun latuverkostoon. Omien suksien huolto onnistuu sekä hotellin että huoneistojen asukkailta huoltoon erityisesti varatuissa tiloissa.

Yhteystiedot

platina 20172019 peruslogo FI web

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb 2

2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
9.2 Rated by Guests

hotelli vuokatti trivago