Image

Kokoukset

Tiloissamme järjestät pienemmät ja isommat kokoukset. Kokoustiloina meillä toimivat kaksi erillistä kokoustilaa Wood & Stone, Honkalinnan kabinetti tai isommalle ryhmälle kokoussaliksi muuntautuu maisemallinen ravintolasalimme. 

Uusissa Wood & Stone - kokoustiloissa on 65-tuumaiset älytelevisiot, joiden kautta materiaalin esittäminen hoituu vaivatta. Näitä kahta kokoustilaa voi käyttää erikseen tai vaihtoehtoisesti se saadaan yhdistettyä yhdeksi suuremmaksi tilaksi. 

Honkalinna -kabinetti tarjoaa lämminhenkisen kokoustilan pieniin kokouksiin ja saunailtoihin. Voit myös varata pelkän kokoustilan, mikä ikinä sopii tarpeisiinne.

Suuret, yli kolmenkymmenen henkilön kokoukset toteutetaan ravintolasalissamme, joka muutetaan kokoustilaksi ja varataan käyttöönne kokonaisuudessaan. Suurikokoiselta valkokankaalta näkee kauimmainenkin osallistuja esityksen helposti.

Kokousvaihtoehtoina tarjoamme esimerkiksi aamiaiskokouksia, jossa pääsette nauttimaan hotellin runsasta aamupalaa, jonka jälkeen voitte siirtyä päivän agendan pariin. Meillä hoituvat myös kokoukset lounaalla,  koko päivän tilaisuus kaikkine ruokailuineen sekä majoituksineen. Kysy ihmeessä lisää niin teemme teille räätälöidyn tarjouksen. Erikoisuutena tarjoamme koko hotellin käyttöön vieraillesi, alla siitä lisätietoa.

Koko hotellin kokouspäivä:

Varaa käyttöösi koko hotelli kokouspäiville arkisin hintaan 1950€/vrk ja viikonloppuisin (pe-su) 2500€/vrk.

Hotellin kaikki 16 hotellihuonetta ja niiden yhteensä 40 vuodepaikkaa, buffet -aamiainen hotellissa majoittuville,

Moneksi muuntuva ravintolatila, kuntosalin käyttö, langaton internet-yhteys. Hotellisauna käytössänne 1 krt/varauspäivä. Kesällä käytössänne ovat myös tennis, minigolf ja oma uimaranta.

Juhlat

Unohtumattomat tilaisuudet upeissa järvimaisemissa Hotelli Vuokatissa. Olipa kyseessä häät, muistotilaisuus, rippijuhlat, syntymäpäivät - meille sopii kaikenlaiset tilaisuudet. 

Maistuvat keitot ja tuhdit padat luonnistuvat, kysy siis teille sopiva tarjous info@hotellivuokatti.fi tai soita 020 7229620.

Varaa kaikki rantavillat yksityiskäyttöön

Miltä kuulostaa oman ryhmän yksityiset juhlat samassa pihapiirissä? Meillä se onnistuu! Petipaikkoja rantavilloista löytyy yhteensä 36 kappaletta. Varaa urheiluseurallesi, sukujuhliin, perhejuhliin taikka kokouksiin kaikki rantavillat hintaan 2000€/viikonloppu tai sesonkiaikoina 2500€/viikonloppu. Kysy lisää info@hotellivuokatti.fi tai soita meille 020 7229620 niin kerromme mielellämme lisää. 

Yhteystiedot

platina 20172019 peruslogo FI web

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb 2

2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
9.2 Rated by Guests

hotelli vuokatti trivago